Panini de vinete la grătar cu brânză albastră Cambodzola, Prosciutto și Rucola

Panini de vinete la grătar cu brânză albastră Cambodzola, Prosciutto și Rucola necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.67 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 353 calorii. Un amestec de ulei de măsline, vinete mici-medii, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Pizza la grătar cu gem de smochine, Prosciutto, brânză albastră și Rucola, Vinete la grătar, rucola și Mozzarella Panini, și Vinete La Grătar, Rucola Și Mozzarella Panini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia la grătar la mediu-înalt.
Încălziți uleiul de măsline în oală mică la foc mediu cu usturoi și rozmarin pentru a infuza aroma, 3 până la 4 minute.
Ungeți vinetele cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, grătați 2 până la 3 minute pe fiecare parte pentru a se ofili.
Faceți sandvișuri pe pâine plată despicată de 2 felii fiecare vinete, brânză albastră, prosciutto și o mână de rucola.
Încălziți o tigaie uscată la foc mediu. Alegeți o a doua tigaie care se poate încadra în interiorul primei și obțineți câteva cutii grele gata să cântărească skillets. Când tigaia este fierbinte, adăugați 1 pâine plată, greutate în jos cu a doua tigaie și cutii și gătiți 1 minut, răsturnați, gătiți încă un minut. Repetați procesul cu ingredientele rămase și serviți.