Panini de pui cu ierburi și brânză
Pui cu ierburi și brânză Panini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,62 USD pe porție. O porție conține 626 calorii, 45g de proteine, și 38g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză Cheddar ascuțită, ierburi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui De Bivol Panini Cu Brânză La Grătar, Panini De Pui Buffalo Cu Brânză Albastră Și Țelină, și Panini de pui cu mere, brânză elvețiană și cimbru.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați untul și ierburile până se omogenizează; pus deoparte.
Condimentează puiul cu sare și piper. În tigaia antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când este fierbinte. Gatiti puiul in ulei aproximativ 5 minute, intorcand ocazional, pana cand nu mai este roz in centru.
Scoateți puiul din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald. În aceeași tigaie, adăugați ceapa; gatiti aproximativ 3 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Scoateți ceapa din tigaie, puneți-o deoparte. Reduceți căldura la mediu.
Răspândiți Generos jumătate de linguriță unt de ierburi în afara tuturor celor 4 jumătăți de pâine.
Așezați 2 jumătăți în tigaie încălzită, cu unt în jos. Completați fiecare cu 1 felie de brânză, 1 piept de pui, jumătate din ceapă și roșii feliate și o altă felie de brânză. Se acoperă cu jumătățile de pâine pita rămase.
Gatiti aproximativ 2 minute, apasand in jos cu spatula, pana cand fundul devine maro auriu. Întoarceți; gatiti aproximativ 2 minute mai mult, presand din nou cu spatula, pana se topeste branza. Pentru a servi, tăiați fiecare sandviș în jumătate.