Cacao Palmiers ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 112 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pudră de cacao, foietaj, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Weight Watchers Coconut Hot Cocoa prietenos pentru a sărbători Ziua Națională de cacao, Cacao-Morcov Tort cu cacao Crumble, și Cacao-Morcov Tort cu cacao Crumble pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 425 grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se pulsează untul, 3 linguri de zahăr, pudra de cacao, pesmetul, gălbenușul de ou, scorțișoara și făina într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Întindeți restul de 1 cană de zahăr pe o suprafață curată. Desfaceți patiseria cu puf și așezați-o deasupra zahărului, apăsând ușor pentru a acoperi. Întoarceți și acoperiți cealaltă parte, apoi întindeți foaia într-un pătrat de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Lămâie, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Aruncați movile din amestecul de cacao pe patiseria de puf și întindeți-le într-un strat subțire și uniform. Folosind degetele, rotiți 1 parte a patiseriei în centru, apoi rotiți partea opusă în centru pentru a o întâlni. Tăiați capetele scurte cu un cuțit. (Dacă aluatul laminat este moale, dați-l la frigider până când este ferm.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Hârtie De Orez
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Tăiați ruloul de aluat transversal în bucăți groase de 1/2 inci și aranjați partea tăiată în jos, la aproximativ 2 inci distanță, pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Coaceți până la auriu și crocant pe fund, 4 până la 6 minute; întoarceți cu o spatulă subțire, comutați poziția tigăilor și continuați să coaceți până la auriu pe cealaltă parte, încă 4 până la 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Lăsați să se răcească 1 minut pe foile de copt, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet.