Paie De Brânză
Paiele de brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 727 calorii. Această rețetă vegetariană servește 2 și costă $1.24 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, jumătate și jumătate, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Paie De Brânză, Paie De Brânză, și Paie De Brânză.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie; pulsează la intervale de 5 secunde până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Adăugați jumătate și jumătate și procesați 10 secunde sau până când aluatul formează o bilă.
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine înmuiată și rotiți - l într-un dreptunghi de 8 x 10 inci (aproximativ 1/8 inch grosime).
Tăiați aluatul cu un cuțit ascuțit în fâșii de 1/4 până la 1/2 inci, scufundând cuțitul în făină după fiecare tăietură pentru a asigura tăieturi curate.
Așezați pe foi de copt negreșite.
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până când capetele sunt ușor rumenite. Se răcește pe foi de copt pe un suport de sârmă 30 de minute. Rupeți în lungimile dorite.
Notă: pentru a face runde de brânză, rulați aluatul la o grosime de 1/8 inci și tăiați cu un tăietor rotund de 1 1/2 inci.
Așezați pe foi de copt negreșite.
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor. Congelați paiele sau rundele de brânză coapte într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar greu de până la 3 luni.
Lăsați să se dezghețe la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire.