Paella Valenciana

Paella Valenciana
Paella Valenciana ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 693 calorii, 38g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $ 3.54 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole largă, orez, ardei gras și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până șofran ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cremos de șofran ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Paellan A La Valenciana, Paella Valenciana, și Paella Valenciana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: tigaie mare de mică adâncime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Încălziți 1/4 până la 1/2 cană de ulei într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați fâșiile de piper și prăjiți până când încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4
Scoateți și rezervați pentru garnitură. Prăjiți puiul și iepurele la foc mediu până se rumenesc, adăugând mai mult ulei, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Iepure întregIepure întreg
Subţire-Subţire-
5
Adăugați paprika la jumătate pentru a adăuga culoare cărnii. Împingeți carnea spre marginile tigaiei și adăugați fasolea și roșiile în centru, amestecându-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați 1/2 apă asigurându-vă că acoperiți tigaia până când este plină de 1/2. Se fierbe timp de aproximativ 30 de minute până când cea mai mare parte a apei s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați melcii și gătiți timp de 5 sau 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscargotEscargot
8
Adăugați orezul, distribuindu-l uniform peste tigaie și prăjiți câteva minute, deplasându-l în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați restul de apă și gătiți timp de aproximativ 20 de minute. Condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Adăugați un vârf de șofran pentru culoare. Odată ce se face acest lucru, paella nu mai trebuie agitată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
11
În ultimele 1 până la 2 minute creșteți căldura la mediu-mare, până când stratul inferior de orez începe să se caramelizeze, creând ceea ce Valencienii numesc "socarrat". Dacă orezul începe să ardă, scoateți imediat tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Încingeți paella cu fâșiile de ardei roșu și crengutele de rozmarin. Acoperiți tigaia și lăsați-o să se odihnească 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista