Paella de foc cu cârnați portughezi, Crab și Escargot

Paella de foc cu cârnați portughezi, Crab și Escargot
Rețeta Paella de foc cu cârnați portughezi, Crab și Escargot este gata în aproximativ 3 ore și 55 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă servește 8 și costă 11,3 USD pe porție. O porție conține 1733 calorii, 132g de proteine, și 79G de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de cimbru, ouă de prepeliță fierte, scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până orez cu bob scurt ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Paella Portugheză, Împușcături De Crab Prăjite La Foc, și Gazpacho alb portughez cu Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Puneți o tigaie de paella de 17 inci pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați uleiul de măsline și când uleiul fumează, adăugați ceapa și sotati până când ceapa este translucidă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Adăugați usturoiul și linguica rupându-l în bucăți mici. Degajează tigaia cu vin alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați roșiile și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă orezul și amestecul de condimente și se sotează până când orezul este acoperit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Odată ce orezul este complet acoperit, adăugați bulionul de pui. Când lichidul începe să fiarbă, reduceți căldura la foc mic. Dacă utilizați un grătar de cărbune, acest lucru ar trebui să se întâmple în mod natural pe măsură ce progresați, dacă nu reglați înălțimea mutând tigaia departe de căldură. Când lichidul este la foc mic, începeți să adăugați fructele de mare; escargot, pui și toate crustaceele, halibutul și crabul, răspândindu-le în toată tigaia. Nu veți muta ingredientele în tigaie, așa că asigurați-vă că sunt distribuite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
EscargotEscargot
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
HalibutHalibut
CrabiCrabi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Întindeți fâșiile de ardei roșu, mazărea congelată și ouăle de prepeliță fierte pe toată suprafața paellei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă De PrepelițăOuă De Prepeliță
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
8
Adăugați sosul piri piri în paella dacă doriți o lovitură suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Când toate ingredientele sunt în tigaie, timpul de gătire ar trebui să fie de 20 de minute. Veți ști când lichidul este complet absorbit, scoicile și scoicile de midii sunt deschise, iar orezul este doar trecut al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți tigaia de pe foc. Puneți sferturi de lămâie în tigaie, acoperiți cu câteva prosoape de vase și lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron mic. Sumele pot fi ajustate după bunul plac.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Puneți puiul într-o oală mare și acoperiți-l cu apă. Aduceți apa la fiert la foc mediu, apoi reduceți căldura la un foc mic. Gatiti puiul pana cand este complet fraged, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Scoateți puiul din oală într-un bol sau platou și lăsați să se răcească. Continuați să fierbeți apa în oală. Odată ce puiul este suficient de rece pentru a se manipula, tăiați-l de pe os și lăsați-l deoparte. Rezervați o parte din oasele de pui. Puiul va fi folosit în paella mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
14
Într-o oală mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline, rozmarinul și cimbrul. Odată ce uleiul este parfumat, adăugați ceapa și oasele de pui și sotati timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
15
Adăugați morcovii, țelina, usturoiul, sarea, boabele de piper și șofranul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
șofranșofran
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
16
Adăugați apa fierbinte care a fost folosită pentru a găti puiul. Fierbeți stocul timp de cel puțin 2 ore, îndepărtând grăsimea de pe suprafață. Se strecoară stocul și se menține cald până este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4

Ingrediente

12 lingurițe de pudră de usturoipiper negru afumatpiper negru afumat1Bucăți de caramele Heath Barboabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi3morcovi, decojiți și tocațimorcovi, decojiți și tocați1pedunculțelină, tocatățelină, tocată1kilogramepui întreg de friteuză, împărțit în 4 bucățipui întreg de friteuză, împărțit în 4 bucăți45 kg oase de pui cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)5 kg oase de pui cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)8creveți și cu veneCarne de pui din pui folosit pentru a face stoculCarne de pui din pui folosit pentru a face stocul6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.scoici, curățatescoici, curățate1crab Dungeness întreg, curățat cu picioarele rupte (adăugați grăsimea de la crab la paella, dacă doriți)crab Dungeness întreg, curățat cu picioarele rupte (adăugați grăsimea de la crab la paella, dacă doriți)18escargot, scos din coajăescargot, scos din coajă4cuișoareusturoi, zdrobit și curățatusturoi, zdrobit și curățat10cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.verificări de halibut (numai dacă sunt disponibile proaspete) tăiate în bucăți de dimensiuni de 2 inciverificări de halibut (numai dacă sunt disponibile proaspete) tăiate în bucăți de dimensiuni de 2 inci24ouă de prepeliță fierteouă de prepeliță fierte8creveți și cu veneSos Piri piri, după gust, opționalSos Piri piri, după gust, opțional4lămâi tăiate, pentru garniturălămâi tăiate, pentru garnitură6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.midii, curățatemidii, curățate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec12 lingurițe de pudră de usturoi1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1micipachet mazăre congelatăpachet mazăre congelată6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.creveți întregi, cu coajă și cu coajăcreveți întregi, cu coajă și cu coajă1jarfâșii de ardei roșu prăjitefâșii de ardei roșu prăjite3crenguțecarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosatăcarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosată1Bucăți de caramele Heath Barșofran fireșofran fire4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.scoici pentru copiiscoici pentru copii1Bucăți de caramele Heath Barsare de mare (recomandat: Hawaiian Alaea)sare de mare (recomandat: Hawaiian Alaea)1Oreos dublu umplutsare de mare (recomandat: Hawaiian Alaea)sare de mare (recomandat: Hawaiian Alaea)9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez cu bob scurt (recomandat: Bomba sau Calasparra)orez cu bob scurt (recomandat: Bomba sau Calasparra)12 lingurițe de pudră de usturoi1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1lingura. otet de vin rosuceapa dulce, tocataceapa dulce, tocata2mariceapa dulce, tocataceapa dulce, tocata3crenguțe1/2 varză creață feliată mărunt1/2 varză creață feliată mărunt1Bucăți de caramele Heath Barturmericturmeric12 lingurițe de pudră de usturoipudră de cacao neîndulcităpudră de cacao neîndulcită1gallonvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #41771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)2mariroșii întregi, tocateroșii întregi, tocate9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Portugheză linguica, carcasa eliminatPortugheză linguica, carcasa eliminat

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 123 de dolari pe sticlă.
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
acum Negralada provine dintr-un complot din Tempranillo, cel mai nobil soi de struguri spaniol. Viile sunt plantate în soluri adânci de pietriș amestecate cu nisip la suprafață și produc vinuri cu un caracter ferm, tanic distinctiv.După ce a îmbătrânit 24 de luni în butoaie noi de stejar francez, vinul și-a dezvoltat acum întregul potențial. Maturitatea sa completă vine în prim plan cu straturi de fructe parfumate de căpșuni, lemn dulce, ierburi și minerale cu taninuri moi, mătăsoase pe palat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista