Pachete de somon și cuscus
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pachetele de somon și cuscus. O porție conține 497 calorii, 35g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,88 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână cuscus, fistic, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma afine uscate, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Pentru Micul Dejun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Pachete Tilapian și roșii cu cuscus, Pachete de folie de creveți și cuscus cu Salsa de Avocado-Mango, și Fiambre de Salm (pachete de somon și orez).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.Cald 1 lingura. uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă cuscusul, coaja de portocală, 1 1/2 căni de apă și 1/2 linguriță. sare și aduce la fierbere. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 5 minute. Pufați cu o furculiță, amestecați afine și fistic și condimentați cu mai multă sare, dacă doriți.
Ceață 4 foi mari de folie de aluminiu rezistentă cu spray de gătit. Movilă niște cuscus în mijlocul fiecărei foi. Completați fiecare cu un file de somon.
Stropiți cu uleiul rămas și presărați sare. Îndoiți marginile pachetelor împreună strâns deasupra pentru a sigila.
Așezați pachetele pe o foaie de copt și coaceți până când somonul este gătit, aproximativ 15 minute. Desfaceți cu atenție pachetele pentru a elibera aburul, apoi serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.