Pachete De Masă Cu Pâine De Carne La Grătar

Pachetele de masă cu pâine de carne la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 257 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți lapte, pesmet, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Încercați Pâine De Carne La Grătar, Pâine De Carne La Grătar, și Pâine De Carne Umplută La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Tăiați 6 foi (18x10 inci) de folie rezistentă; pulverizați cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați carnea de vită, amestecul de supă uscată, oul, laptele și firimiturile de pâine. Formați în 6 pâini, 4x2 1 / 2x1 inch.
Așezați 1 pâine pe fiecare foaie de folie; acoperiți fiecare cu aproximativ 1 lingură de ketchup.
Așezați aproximativ 1/2 cană de cartofi și 1/2 cană de morcovi în jurul fiecărei pâini.
Aduceți 2 laturi ale foliei, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou, permițând spațiu pentru circulația și expansiunea căldurii. Îndoiți alte părți pentru a sigila.
Puneți pachetele pe grătar. Acoperiți grătarul; gătiți la foc mediu 25 până la 30 de minute, rotind pachetele 1/2 tură după 15 minute, până când legumele sunt fragede și termometrul pentru carne introdus în centrul pâinilor citește 160 aprox. Pentru a servi, tăiați X mare deasupra fiecărui pachet; pliați cu grijă folia înapoi pentru a permite aburului să scape.