Pachete de folie de fructe de mare la grătar cu unt de lămâie-arpagic

Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Pachetele de folie de fructe de mare la grătar cu unt de lămâie-arpagic ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 198 calorii, 18g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de arpagic, scoici de mare, scoici de coajă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Încercați Pachete de fructe de mare la grătar cu unt de lămâie-arpagic, Pachete De Folie Jambalaya Cu Fructe De Mare La Grătar, și Pachete de Halibut și folie de dovlecei cu piper de lămâie la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Tăiați foi de 8 (18x12 inci) din folie rezistentă; pulverizați cu spray de gătit.
Așezați 4 scoici, creveți și scoici în centrul fiecărei foi; acoperiți fiecare cu 2 bucăți de porumb și 4 roșii. În castron mic, amestecați ingredientele de unt.
Stropiți aproximativ 2 lingurițe de unt peste fructe de mare și legume în fiecare pachet.
Aduceți 2 laturi ale foliei, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou, permițând spațiu pentru circulația și expansiunea căldurii. Îndoiți alte părți pentru a sigila.
Puneți pachetele pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 15 până la 20 de minute, pachetele rotative 1/2 tură după 10 minute sau până când cojile de scoică s-au deschis, creveții sunt roz, iar scoicile sunt albe și opace. (Timpul de gătire poate varia în funcție de ingredientele selectate) aruncați scoicile care nu se deschid.
Pentru a servi, tăiați X mare deasupra fiecărui pachet; pliați cu grijă folia înapoi pentru a permite aburului să scape. Se acoperă cu arpagic.