Pătrate Tiramisu Înghețate

Pătrate Tiramisu Înghețate
Reteta congelate Tiramisu pătrate ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 5 ore și 30 de minute. Această rețetă servește 15 și costă 72 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 359 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cafea espresso instant, amestecați, sirop cu aromă de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pătrate De Tort Tiramisu, Tiramisu Congelat, și Tiramisu Congelat.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Pulverizați tigaia de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, zahărul, 1/3 cană de cacao, 1 lingură de cafea și untul până se sfărâmă. Se sfărâmă ușor amestecul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
UntUnt
CafeaCafea
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Coaceți 6 minute; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți treptat în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Așezați aproximativ 2 căni din amestecul de cremă de brânză într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați concentrat de suc în amestecul de brânză cremă într-un bol. Se dizolvă 1 linguriță de cafea în apă fierbinte; se amestecă amestecul de cafea și siropul de ciocolată în amestecul de brânză cremă în alt castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De CiocolatăSirop De Ciocolată
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CafeaCafea
SucSuc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Într-un castron mediu răcit, bateți frișca cu viteză mare până la rigidizare. Îndoiți jumătate din frisca în fiecare amestec de cremă de brânză. Acoperiți și refrigerați amestecul de ciocolată. Lingura amestec portocaliu peste crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CiocolataCiocolata
PortocaliuPortocaliu
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Congelați crusta cu amestec de portocale aproximativ 1 oră sau până când este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Întindeți amestecul de ciocolată uniform peste amestecul de portocale. Congelați aproximativ 4 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
PortocaliuPortocaliu
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Lăsați să stea 10 minute la temperatura camerei înainte de servire. Pentru pătrate, tăiați în 5 rânduri cu 3 rânduri.
10
Presărați fiecare porție cu cacao. A se păstra acoperit în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista