Pătrate Shiitake Frittata cu Prosciutto
Shiitake Frittata pătrate cu Prosciutto este un fără gluten și primar mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 34 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați unt, arpagic, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pătrate Shiitake Frittata cu Prosciutto, Scallop, shiitake și Prosciutto Skillet surpriză, și Pătrate De Legume Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într - o tigaie antiaderentă de 9 până la 10 inci la foc moderat, apoi gătiți ciupercile și șalotele, amestecând ocazional, 3 minute.
Adăugați apă și gătiți, amestecând, până când lichidul este evaporat și ciupercile sunt fragede și aurii, aproximativ 5 minute. Se amestecă tarhonul.
În timp ce ciupercile se gătesc, bateți ușor împreună ouă întregi, albușuri, parmezan, sare kosher și piper după gust.
Adăugați amestecul de ouă în ciuperci, apoi gătiți la foc mare, amestecând rapid, până când ouăle sunt amestecate ușor, 2 până la 4 minute. Reduceți căldura la minim și formați frittata într-un pătrat de 6 1/2 inch cu o spatulă. Gatiti la foc mic pana cand fundul este setat, aproximativ 2 minute.
Așezați tigaia sub broiler (înfășurați mânerele nemetalice în folie), la 5 până la 6 inci de căldură și fierbeți până când ouăle sunt doar ferme la atingere și abia aurii, 1 până la 2 minute.
Transferați frittata pe o tăietură și răciți-o. Tăiați marginile pătratului, apoi tăiați frittata în 24 de dreptunghiuri.
Tăiați fiecare felie de prosciutto pe lungime în 3 benzi. Înfășurați o bandă de prosciutto pe lungime în jurul fiecărui dreptunghi de ou, apoi legați un arpagic în cruce.
Se servește la temperatura camerei.
Pătratele Frittata pot fi făcute cu 2 ore înainte și răcite, acoperite cu un prosop de hârtie umezit, apoi cu folie de plastic. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Fiecare porție (2 aperitive) aproximativ 53 de calorii și 3 grame de grăsime