Pătrate Shiitake Frittata cu Prosciutto

Pătrate Shiitake Frittata cu Prosciutto
Shiitake Frittata pătrate cu Prosciutto este un fără gluten și primar mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 34 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați unt, arpagic, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pătrate Shiitake Frittata cu Prosciutto, Scallop, shiitake și Prosciutto Skillet surpriză, și Pătrate De Legume Frittata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într - o tigaie antiaderentă de 9 până la 10 inci la foc moderat, apoi gătiți ciupercile și șalotele, amestecând ocazional, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați apă și gătiți, amestecând, până când lichidul este evaporat și ciupercile sunt fragede și aurii, aproximativ 5 minute. Se amestecă tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
TarhonTarhon
ApăApă
3
În timp ce ciupercile se gătesc, bateți ușor împreună ouă întregi, albușuri, parmezan, sare kosher și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
OuăOuă
CiuperciCiuperci
ParmezanParmezan
PiperPiper
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
5
Adăugați amestecul de ouă în ciuperci, apoi gătiți la foc mare, amestecând rapid, până când ouăle sunt amestecate ușor, 2 până la 4 minute. Reduceți căldura la minim și formați frittata într-un pătrat de 6 1/2 inch cu o spatulă. Gatiti la foc mic pana cand fundul este setat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Așezați tigaia sub broiler (înfășurați mânerele nemetalice în folie), la 5 până la 6 inci de căldură și fierbeți până când ouăle sunt doar ferme la atingere și abia aurii, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Transferați frittata pe o tăietură și răciți-o. Tăiați marginile pătratului, apoi tăiați frittata în 24 de dreptunghiuri.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Tăiați fiecare felie de prosciutto pe lungime în 3 benzi. Înfășurați o bandă de prosciutto pe lungime în jurul fiecărui dreptunghi de ou, apoi legați un arpagic în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
ArpagicArpagic
FolieFolie
OuăOuă
9
Se servește la temperatura camerei.
1
Pătratele Frittata pot fi făcute cu 2 ore înainte și răcite, acoperite cu un prosop de hârtie umezit, apoi cu folie de plastic. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Fiecare porție (2 aperitive) aproximativ 53 de calorii și 3 grame de grăsime
3
Gurmand
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate0
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista