Pătrate De Migdale I
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pătratele de migdale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 173 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de scurtare, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pătrate de migdale II, Pătrate de smochine și migdale, și Pătrate De Zmeură-Migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie pătrată de 9 inci.
Pentru a face crusta: într-un castron mare, scurtarea cremei, zahărul alb și zahărul brun. Separați oul și bateți în gălbenuș și vanilie, amestecând până se omogenizează bine. Adăugați încet făina și amestecați bine.
Apăsați aluatul uniform în tava de copt.
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute sau până când blatul devine maro auriu.
Topiți ciocolata într-un cazan dublu la foc mic.
Răspândiți ciocolata topită peste crusta caldă.
Lăsați să se răcească pe grătar înainte de tăiere.