Pătrate Cu Nuci De Miere

Pătrate Cu Nuci De Miere
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Pătratele cu nuci de miere ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 122 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare, migdale, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Pătrate Cu Nuci De Miere, Miere Și Nuci Cheerios Pătrate, și Miere-Pecan Pătrate.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie metalică pătrată de 9 inci (adâncime de 2 inci) și tapetați cu 2 foi încrucișate de folie, lăsând o surplombă de 2 inci pe toate părțile. Folie de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Amestecați făina, zahărul, praful de copt, sarea și untul cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) până când cea mai mare parte a amestecului seamănă cu făina grosieră cu bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați oul și amestecați cu o furculiță (sau puls) până se formează un aluat sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în 4 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul împreună cu răzuitorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Apăsați aluatul uniform pe partea inferioară (dar nu în sus) a tigaiei de copt și coaceți în mijlocul cuptorului până când marginile sunt aurii și începeți să vă îndepărtați de părțile laterale ale tigaiei, 15 până la 20 de minute. Se răcește în tigaie pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
1
Aduceți mierea, zahărul brun și sarea la fiert într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat, amestecând până se dizolvă zahărul, apoi fierbeți, fără a amesteca, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MiereMiere
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se adaugă untul și smântâna și se fierbe, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
3
Se ia de pe foc și se amestecă toate nucile până se acoperă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
4
Se toarnă amestecul de nuci peste crusta de patiserie, răspândindu-se uniform și se coace în mijlocul cuptorului până când toppingul este caramelizat și clocotit, 12 până la 15 minute. Se răcește complet în tigaie pe un raft. Ridicați desertul din tigaie folosind folie și tăiați-l în 25 de pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
1
Pătratele de nuci de miere se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară, într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Revista