Pătlagină La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pătlaginele la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 6 și costă 61 de cenți pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de pătlagine, unt, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pătlagine la grătar cu înghețată de scorțișoară, Pătlagine la grătar cu Queso Fresco, și Boluri de pui din Caraibe cu Pătlagine la grătar.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu.
Tăiați pătlaginele pe jumătate pe lungime.
Tăiați jumătățile de pătlagină în jumătate transversal.
Combinați untul, zahărul și piperul; periați uniform pe părțile tăiate ale secțiunilor de pătlagină.
Așezați secțiunile de pătlagină, tăiate cu părțile în sus, pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 7 minute sau până când carnea este moale și pielea începe să se îndepărteze de carne. Întoarceți secțiunile de pătlagină; grătar 3 minute.
Se servește cald cu pene de var.