Păstrăv Curcubeu Cu Vin Și Tarhon
Păstrăvul curcubeu cu vin și tarhon necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $6.35 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 801 calorii, 69G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Dacă aveți piper, tarhon, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Rețete similare sunt Păstrăv Curcubeu Cu Vin Și Tarhon, Păstrăv Curcubeu Meuni Cormorbre, și Păstrăv Curcubeu Prăjit În Tigaie.
Instrucțiuni
Tăiați două bucăți mari de folie de aluminiu.
Îndepărtați pielea cu cuțitul.Feliați ceapa, așezați jumătate din ceapa feliată pe prima bucată de aluminiu, așezați păstrăvii peste ceapă.Păstrăvi de Top cu ceapă rămasă, tarhon, unt (tăiat în bucăți mici).
Se toarnă smântână grea și vin peste păstrăv.Condimentează cu sare și piper după gust.
Așezați a doua folie de aluminiu peste păstrăvii pregătiți și închideți bine de jur împrejur.Gatiti 20 de minute la 350 sau peste gratar.Desfaceți și serviți cu orez basmati sau jasmin.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio