Păstrăv cu sos cald de nuci de pin și piure de fenicul

Păstrăv cu sos cald de nuci de pin și piure de fenicul
Păstrăvul cu pansament cald cu nuci de pin și piure de fenicul este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 471 calorii, 38g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $5.35 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Un amestec de spanac pentru copii, păstrăv, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Rețete similare includ Polen de fenicul saut file de păstrăv pe păstârnac și piure de mere, Salată Caldă De Spanac De Cartofi Cu Sos De Nuci De Pin, și Salată de păstrăv afumat cu mere, fenicul și pansament cremos de hrean.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°.aranjați pene de fenicul și 5 căței de usturoi pe o foaie de folie de 12 inci și stropiți cu 1 lingură de ulei de canola. Îndoiți folia într-un pachet și prăjiți timp de aproximativ 45 de minute, până când pachetul sfârâie și feniculul și usturoiul sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Transferați feniculul și usturoiul într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează; condimentează cu sare și piper.Între timp, într-un recipient sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați porcini uscați cu apa clocotită. Cuptor cu microunde la putere mare timp de 2 minute, până când porcini sunt plini. Într-o tigaie medie, încălziți 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați nucile de pin și restul de 1 cățel de usturoi și gătiți la foc moderat până când nucile sunt aurii, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Scoateți de pe foc și strecurați lichidul porcini în tigaie, oprindu-vă înainte de a ajunge la nisipul din partea de jos. (Rezervați porcini pentru o altă utilizare.)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați oțetul balsamic și fierbeți la foc moderat până când lichidul se reduce la 2 linguri, aproximativ 5 minute; aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați 2 linguri de ulei și condimentați pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă. Condimentează fileurile de păstrăv cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
File De PăstrăvFile De Păstrăv
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați câte un file în tigaie, cu pielea în jos; apăsați cu o spatulă pentru a aplatiza timp de 30 de secunde. Repetați cu fileurile rămase până când tigaia este plină. Gatiti la foc moderat pana cand pastravul se rumeneste pe fund si aproape fiert, aproximativ 3 minute. Întoarceți peștele și gătiți timp de 30 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Întindeți piureul de fenicul pe farfurii și acoperiți cu păstrăvul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PăstrăvPăstrăv
10
Stropiți jumătate din pansament deasupra.
11
Adăugați verdeața la pansamentul rămas în tigaie și aruncați pentru a acoperi. Puneți verdele pe pește și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În58 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Revista