Păstrăv Cu Crustă De Făină De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul cu crustă de porumb. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 483 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $ 4.77 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, roșii, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Gătiti cartea: păstrăv prăjit cu crustă de porumb, Cina În Seara Asta: Păstrăv Prăjit Cu Crustă De Porumb, și Păstrăv cu crustă de porumb cu roșii calde și salsa de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1/2 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați șalotul și gătiți, amestecând ocazional, până când este doar moale, aproximativ 3 minute. Se amestecă Roșia, oțetul, 1/4 cană de apă, 1 lingură de tarhon și 1/4 linguriță fiecare sare și piper; se aduce la foc mic și se gătește până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Așezați fasolea verde într-un castron mare pentru microunde.
Stropiți cu 1 lingură de apă, acoperiți cu folie de plastic și cuptor cu microunde până când sunt crocante, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper; păstrați cald.
Puneți făina de porumb într-un castron puțin adânc. Dragați peștele din făina de porumb, scuturând excesul.
Încălziți 1/2 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați peștele și gătiți până la aur, întorcându-vă o dată, aproximativ 5 minute. (
Adăugați mai mult unt între loturi, dacă este necesar.)
Transferați peștele pe farfurii.
Întoarceți sosul la foc mediu.
Adăugați jumătate și jumătate, aduceți la foc mic și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute. Se amestecă restul de 1 lingură de tarhon și 1/2 lingură de unt și se condimentează cu sare.
Serviți peștele cu fasolea verde și acoperiți cu sosul.
Per portie: calorii 380; grăsime 14 g (saturate 7 g); Colesterol 164 mg; sodiu 238 mg; Carbohidrați 30 g; Fibre 4 g; proteine 33 g
Fotografie de Antonis Achilleos