Păstrăv Cochet

Păstrăv Cochet
Păstrăvul Cochet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 789 calorii, 37g de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.8 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți oțet de cidru de mere, file de păstrăv, muștar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 86%. Încercați Saucy Mac & Brânză, Cartofi dulci cu șuncă, și Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Presărați fileurile de păstrăv cu sare. Setați cât mai multe fileuri într-o tigaie mare cât se va potrivi fără aglomerare; dacă este necesar, gătiți fileurile în două loturi, rezervând jumătate din sos pentru al doilea lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PăstrăvFile De Păstrăv
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Faceți sosul de basting amestecând ketchup, maioneză, ulei de măsline, ceapă, zahăr brun, muștar, sos Worcestershire și oțet de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Se toarnă sosul peste păstrăv și se gătește la foc mediu până când carnea se fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 10 minute. Folosiți o spatulă de pește pentru a îndepărta cu grijă păstrăvul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Garnisiți cu felii de lămâie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista