Păstrăv în stil piemontez
Păstrăvul Piemontese Style ar putea fi doar rețeta fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 23 g de grăsimi și un total de 288 de calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 2,53 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână dolcetto, pătrunjel, ulei de măsline virgin plus 2 linguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 1 oră și 10 minute. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 86%, ceea ce este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Păstrăv Meunière, Old Style, Pastrav în stil basc cu ierburi și Păstrăv în tigaie cu salsa în stil italian.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă de 12 inch până la 14 inch, încălziți ulei până când se afumă.
Puneți 2 pești în tigaie și prăjiți până se rumenesc pe prima parte, aproximativ 8 până la 9 minute. Întoarceți și gătiți cealaltă parte în același mod. Repetați procedura cu 2 pești rămași.
Pune peștele pe un platou de servire într-un cuptor cald.
In aceeasi tigaie mai adaugam 2 linguri de ulei, adaugam telina, ceapa si usturoiul si calim pana se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați rozmarin, oțet și vin și aduceți la fiert. Se reduce la jumătate, se amestecă în unt și se amestecă pentru a se emulsiona.
Scoateți peștele din cuptor.
Se adauga patrunjel in sos si se toarna peste peste.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru păstrăv. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Dom Perignon (capsulă ruptă). Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 329 de dolari pe sticlă.
![Dom Perignon (capsulă ruptă)]()
Dom Perignon (capsulă ruptă)
Culoare aurie cu o strălucire uimitoare de verde. Nasul este complex si elegant. Aromă inițială prăjită, cum ar fi alunele prăjite – apoi o sugestie de brioșă și miere. La palat, atacul este extraordinar, curat, s-ar putea spune chiar bine structurat. Compact și solid la gust. Caracterul gras și aciditatea par perfect echilibrate. Finisaj lung, care păstrează prospețimea și chiar o fermitate subtilă, cu miros de fructe uscate. Strălucire, puritate. Pedigree și distincție. Predomină simțul eleganței și echilibrului.