Păstârnacul a acoperit plăcinta ciobanului

Păstârnacul a acoperit plăcinta ciobanului
Această rețetă servește 8 și costă 3,44 USD pe porție. O porție conține 448 calorii, 31g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion cu aromă de carne de vită, frunze de rozmarin, mazăre și ceapă perlată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă de cioban cu topping de păstârnac, și Cheddar a depășit plăcinta ciobanului pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 11x7 inci cu spray de gătit. În cratița de 2 litri, puneți păstârnacul și cartofii; acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PăstârnacPăstârnac
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 15 până la 20 de minute sau până se înmoaie; scurgere. În tigaie de 12 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați făină; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Adăugați bulion; se încălzește la fierbere. Gatiti 1 pana la 2 minute, amestecand continuu, pana se ingroasa usor. Se amestecă mazărea și ceapa, pasta de roșii, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Gatiti 2 minute. Lingura în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
CeapăCeapă
PiperPiper
BulionBulion
MazăreMazăre
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
În robotul de bucătărie, așezați păstârnac, cartofi, 1/2 cană de brânză, untul, laptele, rozmarinul, restul de 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Acoperi; proces până la omogenizare. Lingură pe amestecul de carne de vită până la 1 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
CartofiCartofi
RozmarinRozmarin
UntUnt
BrânzăBrânză
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
7
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista