Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați păstârnacul de morcov. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 144 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de păstârnac, morcovi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Supă de morcov-păstârnac cu chipsuri de păstârnac, Supă De Morcov-Păstârnac Cu Chipsuri De Păstârnac, și Carne de vită și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, călește păstârnacul în unt timp de 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați morcovii și ceapa; gatiti si amestecati pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)