Păsări de curte prăjite, slănină de mistreț și Farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi
Carne de pasăre prăjită, slănină de mistreț și Farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 92g de proteine, 88G de grăsime, și un total de 1703 calorii. Pentru $6.25 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână țelină, salvie, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma murele, puteți urma acest fel principal cu Tort de nunta cu mure si trandafiri ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Încercați Păsări de curte prăjite, slănină de mistreț și Farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi, Picior prăjit de mistreț, și Anghinare prăjită, morcovi și fenicul cu Halibut prăjit în tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, combinați oasele, apa, morcovii, ceapa, țelina, rozmarinul, salvia și boabele de piper și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de aproximativ 3 ore, degresând ocazional. Se strecoară stocul. Măsurați 3 1/2 căni de stoc pentru gătit farro și rezervați resturile pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Farro
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați fiecare dintre găinile de vânat, găinile sau porumbeii în jumătate, apoi condimentați peste tot cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Carne De Vânat
3
Într-o tigaie mare saut saut la foc moderat, încălziți uleiul. Lucrând în loturi, adăugați păsările, cu pielea în jos, în tigaie și căutați până când pielea este maro aurie și caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați păsările, așa cum s-a făcut, într-o tigaie sau o foaie mare de copt cu margini și prăjiți-le în cuptor până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei (nu atingeți osul) înregistrează 165 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Într-o cratiță medie la foc moderat, gătiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Transferați slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și turnați jumătate din grăsimea de slănină topită într–o tigaie medie saut și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se adaugă șalota în cratița originală și saut-ul, amestecând ocazional, până devine translucid, apoi se adaugă Farro-ul și saut-ul, amestecând ocazional, până se prăjesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Farro
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați cele 3 1/2 căni de stoc rezervate la farro și aduceți la foc mic. Continuați să fierbeți până când este moale și fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
În timp ce farro fierbe, încălziți grăsimea de slănină topită în tigaia medie saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Farro
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se adaugă ciupercile și saut-ul, amestecând ocazional, până când lichidul eliberat de ciuperci se evaporă, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Adăugați ciupercile și slănina în farro și amestecați pentru a combina. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Farro
1
Într-o cratiță mică la foc moderat, aduceți uleiul de măsline, salvia și boabele de piper la foc mic. Opriți focul și lăsați uleiul să se răcească până când este parfumat cu salvie și boabe de piper. Odată răcit, strecurați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/2 Crenguță Rozmarin
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1
Într-o cratiță mică la foc moderat, aduceți murele, coacăzele, vinul roșu, mierea și oțetul la foc mic. Continuați să fierbeți până când amestecul este gros și asemănător gemului, 8 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Suplimentară
Coacăze
Semințe De Leuștean Pudră
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aranjați feniculul și morcovii în vase separate de copt sau foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Stropiți fiecare cu 1 lingură de ulei de măsline, apoi condimentați cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat. Prăjiți, întorcându-vă ocazional, până se înmoaie și bine caramelizat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4
Transferați într-un castron mare, stropiți cu siropul de arțar și oțetul, condimentați cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat, dacă doriți, și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Împărțiți farro-ul în 4 farfurii, apoi acoperiți fiecare cu legume și păsări de curte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Păsări De Curte
Farro
2
Încingeți farfuriile cu compot de fructe de pădure și ulei de salvie.