Pâinea irlandeză cu sodă a lui McNamara

Pâinea irlandeză de sodă a lui McNamara ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 244 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 25 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, bicarbonat de sodiu, stafide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 2 fani. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tocană irlandeză cu pâine irlandeză cu sifon {Crock Pot}, Mărturisirea # 56: sunt parte irlandeză și parte nebună ... pâine irlandeză cu sodă de grâu, și Pâine irlandeză cu sifon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți o tigaie de pâine de 8 1/2x4 1/2 inch.
Se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, 9 linguri de zahăr și sarea în vasul de amestecare al unui mixer mare, la viteză mică, până se combină.
Se amestecă în unt până se combină bine.
Bateți laptele, apoi ouăle, apoi stafidele, încorporând bine fiecare ingredient înainte de a adăuga următorul.
Transferați aluatul în tigaia pregătită și presărați cu 1 lingură de zahăr.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea a crescut și blatul este maro auriu, aproximativ 45 de minute. O scobitoare sau un tester de tort introdus în centru ar trebui să iasă curat.
Se răcește aproximativ 10 minute înainte de feliere. Cel mai bine servit cald.