Pâinea de bere a lui Cowboy Jack

Pâinea de bere Cowboy Jack ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 355 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână unt, bere, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Coacerea pâinii: pâine cu piper și bere Jack, Poblano Jack Pâine De Bere, și Sare Grass Steakhouse Shiner Bock Beer Bread-puteți face pâine de bere acasă cu luarea noastră la fel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o tigaie de pâine de 9x5 inch.
Bateți berea și zahărul brun împreună într-un bol de amestecare pentru a face un amestec neted.
Adăugați praful de copt și amestecați treptat făina pentru a face un aluat neted.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute.
Scoateți pâinea din cuptor și turnați untul topit deasupra. Reveniți la cuptor și continuați să coaceți până când un cuțit introdus în centru iese curat, cu aproximativ 10 minute mai mult. Se răcește în tigaie cu 5 minute înainte de a ieși pe un raft. Se răcește pâinea cu încă 10 minute înainte de feliere.