Pâinea cu pizza a bunicului
Pâinea cu pizza a bunicului ar putea fi doar rețeta mediteraneană pe care o cauți. Pentru 5 cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 91 de calorii , 2 g de proteine și 1 g de grăsime . Această rețetă servește 20. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar eu aș spune că a fost perfect. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Dacă aveți ulei de măsline, făină, sare și piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un aperitiv foarte prietenos cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 41% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fursecurile bunicului , Hummus de pizza cu margarita cu brânză cu pâine pesto la grătar și clătitele speciale ale bunicului .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în 1/2 cană de apă caldă.
Adăugați zahăr; se lasa sa stea 5 minute.
Adăugați 4 lingurițe de ulei, sare, apă rămasă și 2 căni de făină. Bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Puneți într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Perie o perie de 13 inchi. x 9-in. tava de copt cu 1 lingura ulei. Presă aluatul în tavă.
Ungeți cu uleiul rămas și stropiți cu sare și piper. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Coaceți la 375° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc ușor.
Tăiați în pătrate; se serveste cald sau la temperatura camerei.