Pâine Slabă Cu Nuci De Banane

Pâine Slabă Cu Nuci De Banane
Pâinea slabă cu nuci de banane ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 15 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 139 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Un amestec de praf de copt, albușuri de ou, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Slabă Cu Banane, Briose Slabe De Pâine Cu Banane, și Pâine Slabă Cu Banane Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul numai cu o tigaie de pâine de 8x4 inci sau 9x5 inci cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit. În castron mediu, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți zahărul, uleiul, albușurile de ou, bananele, laptele și vanilia cu lingura până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul de făină până se omogenizează bine. Se amestecă nucile. Lingură în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
BananeBanane
VanilieVanilie
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți pâinea de 8 inci 55 până la 62 de minute, pâinea de 9 inci 45 până la 52 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră, înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista