Pâine Prăjită Napolitană: Crostini Napoletani
Pâine prăjită napolitană: Crostini Napoletani ar putea fi doar pescatarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 522 calorii. Acesta funcționează cel mai bine ca hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 25 minute. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de piper, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încearcă Pâine Prăjită Napolitană (Crostini Napoletani), Crostini Napolitani, și Pâine Prăjită Cu Mozzarella Topită Caprese Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pâinea feliată pe o foaie de fursecuri, prăjiți până se rumenesc pe ambele părți și îndepărtați-o. În timp ce este încă fierbinte, frecați fiecare felie cu un cățel de usturoi.
Într-un castron mic, amestecați ricotta și piperul negru și întindeți o parte din amestec peste fiecare felie de pâine. Acoperiți fiecare cu un file de hamsie și înlocuiți-l pe foaia de prăjituri.
Așezați sub broiler până când brânza se scurge, aproximativ 1 minut, scoateți-o, așezați-o pe un platou de servire, stropiți cu uleiul și serviți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Chianti, Verdicchio, Trandafir Spumant, Trebbiano
Crostini funcționează foarte bine cu vinul spumant, Chianti și Verdicchio. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Masia de la Luz Cava Brut. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.