Toastul francez peste noapte II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.31 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 606 calorii. Această rețetă de la Toțiretetele au 1744 de fani. Dacă aveți zahăr brun, unt, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Mulți oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Pâine Prăjită Peste Noapte, Pâine Prăjită Peste Noapte, și Pâine Prăjită Peste Noapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați siropul de porumb , untul și zahărul brun într-o cratiță mică și fierbeți până când zahărul s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Turnați acest amestec peste fundul unei farfurii unse de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
3
Așezați feliile de pâine peste amestecul de zahăr-unt în vas. Într-un castron, bateți împreună ouăle, laptele, vanilia și sarea; turnați acest amestec peste pâine. Acoperiți vasul și lăsați-l să stea la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Pâine
Zahăr
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
În dimineața următoare, Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Descoperiți tigaia și coaceți timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
6
Serviți în timp ce este fierbinte sau cald sau pâinea prăjită franceză se va întări în tigaie. Poate fi reîncălzit.