Pâine prăjită franceză cu Unturi de fructe de pădure
Pâinea prăjită franceză cu Unturi de fructe de pădure este o rețetă americană care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 764 calorii. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, sirop de arțar, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pâine prăjită franceză cu Unturi de fructe de pădure, Boabe De Pâine Prăjită Franceză, și Brioșe Cu Pâine Prăjită Cu Fructe De Pădure.
Instrucțiuni
1
Pentru unturile de fructe de pădure: în loturi separate, bateți 2 bețe de unt la înălțime în vasul unui mixer cu suport folosind accesoriul pentru tel. Comutați la accesoriul paletei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Fructe De Padure
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bateti
Bol
2
Adăugați murele. Întoarceți mixerul la scăzut doar aproximativ 5 secunde, suficient de mult pentru ca boabele să înceapă să se amestece și să se despartă, dar nu atât de mult încât să se transforme într-o mizerie. Curățați vasul mixerului și accesoriile și repetați cu restul de 2 bețișoare unt și zmeura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mure
Zmeură
Fructe De Padure
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Cu fiecare lot, întoarceți untul de fructe de pădure pe o foaie lungă de folie de plastic așezată pe o foaie lungă de folie. Mai întâi sigilați folia de plastic în jurul cilindrului, apoi fixați folia în jurul acestuia. Răsuciți capetele, aplicând treptat mai multă presiune pe măsură ce vă răsuciți pentru a face cilindrul încordat. Odată ce este un cilindru frumos și îngrijit de folie, puneți-l în congelator timp de 30 de minute pentru a-l solidifica rapid. Apoi transferați la frigider până când sunteți gata de utilizare. Untul trebuie să fie foarte ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Fructe De Padure
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Folie De Aluminiu
1
Tăiați pâinea în felii groase de 1/2 inch. Într-un vas, bateți gălbenușurile cu jumătate și jumătate, zahăr, vanilie și coajă de lămâie. Înmuiați feliile de pâine în amestecul de ouă, acoperind ambele părți. Apoi scoateți din vas și lăsați-l deoparte. Repetați până când toată pâinea este acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Pâine
Zahăr
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Încălziți o tigaie sau o plită din fontă la foc mediu. Sfârâie puțin unt în tigaie când este fierbinte. Gatiti toastul francez pe ambele parti pana se rumeneste, avand grija sa nu ardeti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți unturile de fructe de pădure din frigider. Desfaceți un capăt și tăiați câteva felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
4
Așezați o felie pe fiecare porție de pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5
Presărați cu zahăr pudră, dacă doriți, apoi stropiți cu sirop de arțar.