Pâine prăjită franceză cu Topping de mere
Rețeta de pâine prăjită franceză cu Topping de mere este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 651 calorii. Pentru $2.37 pe portie, primești o masă de dimineață care servește 2. Mergeți la magazin și ridicați ou, sirop de arțar, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Pâine prăjită franceză la cuptor cu Topping de nuci, Pâine prăjită franceză peste noapte se coace cu Topping de fructe de pădure, și Pâine prăjită franceză slabă la cuptor cu Topping de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotati marul, zaharul brun si scortisoara in 1 lingura de unt pana cand marul este fraged.
Într-un castron puțin adânc, bateți oul, laptele și vanilia. Înmuiați ambele părți ale pâinii în amestec de ouă.
Într-o tigaie mare, topiți untul rămas la foc mediu. Gatiti painea pe ambele parti pana se rumeneste.
Serviți cu amestec de mere și sirop de arțar, dacă doriți.