Pâine prăjită franțuzească cu piersici albe-bourbon cu sirop de arțar cu piersici albe și nuci pecan

Pâine prăjită franțuzească cu piersici albe-bourbon cu sirop de artar alb cu piersici și nuci pecan este un mic dejun american. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20 g de proteine , 54 g de grăsimi și un total de 1025 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 5,32 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei vegetal, unt, ouă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Dovlecei prăjiți, nuci pecane, bacon, salată mixtă de spanac verde și baby cu vinaigretă de sirop de arțar , pâine prăjită umplută cu șuncă , mere și nuci pecan și orez Krispie cu sirop de arțar și zahăr brun .
Instrucțiuni
Bateți ouăle, zahărul și sarea într-un castron mare.
Adăugați laptele, smântâna și piureul de piersici și vanilia și amestecați până se omogenizează.
Puneți brioșa într-o tavă mare de copt, turnați crema peste și întoarceți-o pentru a se acoperi.
Încinge 2 linguri de unt și 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Adăugați 4 felii de pâine înmuiată și gătiți până se rumenesc, răsturnați și continuați să gătiți până când se rumenește pe a doua parte.
Puneți 1 felie de pâine prăjită pe o farfurie, deasupra puneți o oală din siropul de piersici. Acoperiți cu o a doua felie de pâine prăjită și puneți deasupra mai multe piersici.
Se ornează cu o crenguță de mentă.
Se încălzește siropul de arțar la foc mic într-o cratiță medie.
Adăugați piersicile, nucile pecan și bourbonul și lăsați să fiarbă timp de 10 minute.