Pâine prăjită cu mămăligă cu ceapă balsamică, ardei prăjiți, Feta și cimbru
Dacă 26 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., toasturile de mămăligă cu ceapă balsamică, ardei prăjiți, Feta și cimbru ar putea fi un spectaculos fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de usturoi, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cimbru Balsamic Ceapă Prăjită Întreagă, Ardei prăjiți, ceapă la grătar și salată de brânză Feta, și Mini Farfalle cu ardei prăjiți, ceapă, Feta și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 3 căni de apă și 1/2 linguriță de sare la fiert într-o cratiță medie. Adăugați treptat mămăligă, amestecând continuu cu un bici. Reduceți căldura la minim și gătiți 20 de minute, amestecând frecvent. Se amestecă 1 lingură de ulei și 1 lingură de unt. Lingurați mămăliga într-un vas de copt pătrat de 8 inci sau ceramică acoperit cu spray de gătit. Apăsați folia de plastic pe suprafața mămăligii; răciți 2 ore sau până când este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Mamaliga
Unt
Apă
Sare
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tava De Copt
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și restul de 1 lingură de unt; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
4
Adăugați usturoi; saut 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
5
Adăugați restul de 1/4 linguriță de sare, ceapă și crenguță de cimbru; saut 3 minute sau până când ceapa începe să se înmoaie. Reduceți căldura la minim; gatiti 30 de minute sau pana cand ceapa este foarte frageda, amestecand frecvent.