Pâine prăjită cu fasole și brânză feta
Toasturile de fasole și brânză feta ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 1040 calorii. Pentru $7.9 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salată, roșii cherry, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 76 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Bruschetta De Fasole Și Feta, Salată de fasole, mărar și Feta, și Salată de fasole cu fetan și roșii cu miere.
Instrucțiuni
Aduceți o tigaie mică cu apă la fierbere.
Adăugați fasolea, reveniți la fierbere și gătiți timp de 4 minute.
Se scurge într-o strecurătoare sub apă curentă până la rece. Apăsați fiecare fasole din piele într-un castron.
Se sfărâmă peste feta și se împrăștie peste frunzele de mentă. Condimentați cu o măcinare bună de piper negru și stropiți cu 2 lingurițe de ulei. Aruncați împreună.
Aruncați frunzele de salată și roșiile cu uleiul de măsline rămas și sucul de lămâie. Împărțiți între 2 plăci. Prăjiți pâinea sub grătar sau într-un prăjitor de pâine până devine aurie și crocantă pe ambele părți. Pentru a servi, lingurați amestecul de fasole și brânză pe toasturile calde și așezați-l alături de salată.