Pâine prăjită cu șuncă și ouă

Pâine prăjită cu șuncă și ouă
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 423 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ouă fierte tari, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Caserola cu șuncă și fasole verde.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați împreună ceapa verde, uleiul de măsline și sarea într-o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ulei De MăslineUlei De Măsline
JeleuJeleu
RolaRola
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se înmoaie. Se răcește în tigaie 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Tăiați ceapa în bucăți lungi de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Răspândiți 2 lingurițe. maioneză pe fiecare dintre cele 4 felii de pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu AluatPâine Cu Aluat
MaionezăMaioneză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Strat fiecare cu un sfert de ceapă verde; 1 ou fiert tare, feliat; și, dacă se dorește, 1 lingură. șuncă de țară. Se acoperă cu cantitatea dorită de parmezan proaspăt ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Ceapa VerdeCeapa Verde
șuncă De țarășuncă De țară
OuăOuă

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista