Pâine portocale cu scorțișoară
Pâinea cu portocale și scorțișoară durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 140 de calorii , 3 g de proteine și 1 g de grăsime . Pentru 11 cenți per porție , obțineți o pâine care servește 32. Această rețetă de la Taste of Home necesită drojdie activă, sare, scorțișoară măcinată și suc de portocale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 34% . Acest scor este destul de prost. Încercați pâine cu portocale cu scorțișoară , pâine cu scorțișoară și portocale și pâine cu scorțișoară și portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă. Într-o cratiță, încălziți laptele și sucul de portocale la 110°, adăugați amestecul de drojdie. Se amestecă 1/2 cană de zahăr, coaja de portocală, sare, ou și 3 căni de făină; bate pana se omogenizeaza.
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Puneți într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punem aluatul în jos; împărțiți în jumătate.
Rulați fiecare porție într-o bucată de 15 inchi. x 7 inchi. dreptunghi.
Combina scortisoara si zaharul ramas; se presară peste aluat până la 1 inch de margine.
Rulați strâns, stil jelly-roll, începând cu o latură scurtă; capetele sigiliului.
Puneți cu cusătura în jos în două unse de 9 inchi. x 5 inchi. tigăi pentru pâine. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Coaceți la 350° timp de 35-40 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tigăi pentru a se răci pe un grătar.
Combinați ingredientele pentru glazură; se stropesc peste pâine.