Pâine Plată Cu Rozmarin

Pâine Plată Cu Rozmarin
O porție conține 914 calorii, 21g de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, sare de mare grosieră, cum ar fi fleur de sel, ace de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pâine plată dulce și sărată cu roșii uscate la soare și rozmarin, Friptură de fier balsamică și rozmarin la grătar, și Pâine Plată Cu Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
În bolul mixerului de stand prevăzut cu atașament de tel, amestecați împreună făina de pâine, făina integrală de grâu și drojdia, apoi amestecați în sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți în apă, miere și 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Atașați cârligul de aluat pentru a sta în mixer și amestecați la nivel scăzut (#2 pe ajutorul pentru bucătărie) până când aluatul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale bolului, aproximativ 3 minute. (Aluatul trebuie să fie foarte lipicios la atingere și nu trebuie să se îndepărteze complet de castron. Cu toate acestea, dacă aluatul nu se îndepărtează deloc, bateți treptat până la 1/4 cană de făină suplimentară.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Folosind ulei vegetal sau spray antiaderent cu ulei vegetal, ulei ușor bol de 3 litri sau mai mare (sau recipient pentru creșterea aluatului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați aluatul în castron și ungeți ușor sau pulverizați deasupra aluatului. Folosind bandă, marcați în afara bolului până la aproximativ dublul înălțimii curente a aluatului. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească într-un loc cald (75 buc.F până la 80 buc. F, Vezi notele bucătarului) 30 de minute. Folosind mâinile unse, transferați aluatul pe suprafața de lucru ușor unsă. Întindeți ușor fundul aluatului și pliați până la centru, apoi repetați cu partea stângă, partea dreaptă și partea superioară. Pachetul rotund de aluat se transferă apoi în castron, cu partea netedă în sus și ușor cu ulei sau spray deasupra aluatului. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați aluatul să crească până la dublarea dimensiunii și depresiunea se menține atunci când este apăsat ușor cu vârful degetului, aproximativ 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1
Periați foaia de copt grea cu 2 lingurițe de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Transferați aluatul pe foaie și, folosind vârful degetelor, apăsați foarte ușor în dreptunghi de 12 pe 5 pe 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Ungeți partea superioară a aluatului cu restul de 2 lingurițe de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Acoperiți ușor foaia de folie de plastic cu ulei vegetal sau spray antiaderent cu ulei vegetal. Acoperiți aluatul cu folie de plastic unsă și lăsați să crească la loc cald până când dimensiunea și depresiunea se dublează foarte încet când este apăsat ușor cu vârful degetului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
În timp ce aluatul crește, poziționați raftul lângă fundul cuptorului și deasupra cu piatră de copt sau foaie de copt grea. Setați tava din fontă căptușită cu folie de aluminiu sau tava de copt cu margini grele pe podeaua cuptorului și preîncălziți cuptorul la 475 F pentru 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Folosind vârful degetelor, aluat adânc adânc peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Se presară rozmarin, sare grosieră și piper. Transferați rapid foaia de copt pe piatra de copt fierbinte (vezi notele bucătarului) și adăugați 1/2 cană cuburi de gheață la tigaie dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți pâinea, tigaia rotativă la 180 de grade la jumătatea drumului, până când partea de sus este maro aurie și frigăruia introdusă în centru iese curată (termometrul cu citire instantanee introdus în centru va înregistra aproximativ 210 km f), 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Transferați pâinea de pe foaia de copt în raft pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
* Aluatul se ridică cel mai bine în jurul valorii de 75 de ani până la 80 de ani.dacă casa dvs. este pe partea rece, puteți seta un recipient cu apă de la robinet foarte fierbinte lângă aluatul în creștere și acoperiți aluatul și apa fierbinte cu un recipient sau castron mare de plastic—va trebui să reîncălziți apa la fiecare 30 până la 40 de minute. Alternativ, puteți așeza aluatul (și recipientul mic cu apă foarte fierbinte) într-un cuptor cu microunde (nu este pornit) sau într-un cuptor standard fără lumină pilot, dar cu lumina cuptorului aprinsă pentru a oferi căldură blândă. •Dacă doriți să faceți această pâine pe o perioadă de 2 zile, o puteți refrigera peste noapte după prima creștere. Odată ce și-a dublat dimensiunea (prima creștere), apăsați ușor aluatul în vas, apoi transferați-l într-o pungă de congelator mare, re-sigilabilă, care a fost acoperită cu ulei vegetal sau spray antiaderent cu ulei vegetal. Lăsați un capăt mic al pungii desigilat pentru a permite evacuarea gazului în timpul fermentației și refrigerați aluatul peste noapte. A doua zi, aduceți aluatul la temperatura camerei cu cel puțin 1 oră înainte de a modela și coace pâinea.* Pentru o textură adecvată, este important ca pâinea să primească o explozie de căldură imediat ce intră în cuptor. Din acest motiv, cuptorul trebuie preîncălzit timp de o oră întreagă și este important să nu lăsați prea multă căldură să scape atunci când puneți pâinea. Când transferați aluatul în cuptor pentru a coace, asigurați-vă că închideți rapid ușa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Făină: 100% Apă: 70,6% Drojdie: 0,81% Sare: 1,8% Ulei: 1,1%
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate98
Revista