Pâine Lingură
Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 129 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână praf de copt, gălbenușuri de ou, făină de porumb măcinată cu piatră și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Pâine Lingură, Pâine Lingură, și Pâine Lingură.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mare; se amestecă laptele și sosul fierbinte. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa (aproximativ 15 minute), amestecand continuu.
Așezați gălbenușurile de ou într-un castron mediu. Lingură 1/2 cană amestec fierbinte de făină de porumb în gălbenușuri de ou. Se amestecă amestecul de gălbenuș de ou în amestecul rămas de făină de porumb.
Adăugați untul, amestecând până se topește untul.
Puneți praful de copt și albușurile de ou într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de făină de porumb. Îndoiți amestecul de albuș de ou rămas în amestecul de făină de porumb. Puneți ușor amestecul într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când se rumenesc ușor și se umflă.