Pâine franceză cu măsline Kalamata și cimbru
Rețeta pâine franceză cu măsline Kalamatan și cimbru ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 270 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Măsline Kalamatan Cu Ierburi, Morcov pur și simplu cu măsline Kalamatan, și Farro Cu Rețetă De Măsline Kalamatan.
Instrucțiuni
Aduceți laptele la foc mic într-o cratiță mică.
Adăugați untul și zahărul; se amestecă până se topește untul.
Se toarnă amestecul într-un castron mare.
Se adaugă 1 cană de apă la temperatura camerei și se răcește amestecul până la călduță (85 de la 95 de la 95 de la 95 de minute), aproximativ 10 minute.
Se adaugă drojdia; se amestecă pentru a se amesteca. Se amestecă măslinele, cimbru și sare.
Adăugați 1 cană de făină. Folosind lingura de lemn, amestecați până când făina este încorporată.
Adăugați 3 căni de făină, 1 cană la un moment dat și amestecați energic cu lingura de lemn până se încorporează după fiecare adăugare. Dacă este necesar, adăugați până la 1/2 cană mai multă făină până când aluatul este neted și începe să se îndepărteze de părțile laterale ale bolului. Ulei castron mare.
Lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă fără curenți până la dublarea volumului, aproximativ 45 de minute (nu bateți aluatul).
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 500 F. F. ulei foaie mare de copt. Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru înmuiată (pentru a evita dezumflarea, nu loviți aluatul și nu frământați aluatul). Împărțiți aluatul în 2 bucăți egale. Formați ușor (nu frământați) fiecare bucată în baghetă de 15 inci lungime cu 2 1/4 până la 2 1/2 inci lățime (aluatul nu va fi neted).
Transferați baghetele pe foaia de copt pregătită, distanțându-vă uniform. Acoperiți ușor cu folie de plastic.
Lăsați să crească într-o zonă caldă fără curenți până când este ușor umflată, aproximativ 30 de minute pentru aluatul refrigerat și 15 minute pentru aluatul la temperatura camerei.
Ungeți ușor partea superioară a fiecărei pâini cu albuș de ou. Pulverizați generos în interiorul cuptorului cu apă (aproximativ 8 spray-uri); puneți imediat pâinile în cuptor.
Coaceți 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 400 F și continuați să coaceți până când pâinile sunt aurii adânci și sună goale la atingere, aproximativ 35 de minute. Se răcește pe raft.