Pâine Dulce De Comuniune

Pâine Dulce De Comuniune
Nevoie de un pâine vegetariană? Pâinea dulce de comuniune ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 747 calorii, 16g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 56 de cenți pe porție. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți unt, ou, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cârnați Francezi Merguez - Comuniune Culinară, Pâine Mallorca: Rulouri Moi De Pâine Dulce Din Puerto Rico, și Sweet Hawaiian Mango Drojdie Pâine (Mașină De Pâine) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Cerneti faina si sarea intr-un bol mare de amestecare. Într-un castron separat, dizolvați mierea în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Se toarnă amestecul de miere în făină împreună cu 1/4 cană de unt topit pentru a forma un aluat lipicios. Restul de unt va fi folosit pentru basting mai târziu. Când aluatul este prea rigid pentru a se amesteca, întoarceți-l pe o suprafață bine înmuiată și frământați timp de 8 până la 10 minute, până când este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
4
Împărțiți aluatul în patru bucăți și formați fiecare într-o rundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Așezați pâinile pe foaia de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Ungeți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
7
Coaceți timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit, ungând vârfurile pâinilor cu unt la fiecare 15 minute. După ce pâinile au copt cele 45 de minute complete, periați blaturile cu ou bătut și continuați să coaceți încă 15 minute, până când pâinile devin un maro auriu bogat. Când este gata de utilizare, feliați sau rupeți în bucăți mici pentru a servi într-o comuniune bisericească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista