Pâine De Turtă Dulce

Pâine De Turtă Dulce
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați pâinea de turtă dulce. Această rețetă face 8 porții cu 379 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Crăciun. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare kosher, zahăr brun, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Turtă Dulce, Pâine De Smochine De Turtă Dulce, și Pâine De Turtă Dulce.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F și se aranjează un suport în mijloc. Înveliți o tigaie de pâine de 9 inci pe 5 inci cu unt, praf cu făină și atingeți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați făina, ghimbirul, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, sarea, ienibaharul și cuișoarele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Bateți pentru a aera și a rupe orice bulgări; pus deoparte. Într-un castron mediu separat, amestecați Zara și vanilia până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Combinați untul și zahărul brun în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete. Bateți cu viteză medie până când este deschis la culoare și pufos, aproximativ 5 minute. Bateți în melasă până se combină bine, apoi adăugați ouă, pe rând, bătând după fiecare adăugare până când sunt bine încorporate.Opriți mixerul și răzuiți bolul și paleta (amestecul va arăta separat și coagulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați o treime amestec de făină bătând la viteză mică doar până când făina este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
6
Adăugați jumătate de amestec de zară și, odată ce aluatul este neted, adăugați încă un al treilea amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
7
Adăugați Zara rămasă și amestecați până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
8
Adăugați amestecul de făină rămas și bateți până se încorporează și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
9
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Coaceți până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată și tortul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 45 de minute. Se răcește tortul în tigaie timp de 10 minute și apoi se întoarce pe un suport pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista