Pâine De Scorțișoară De Casă
Pâinea de scorțișoară de casă ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 267 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină, unt, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Scorțișoară De Casă, Pâine De Scorțișoară-Stafide De Casă, și Rulada De Scorțișoară De Casă Desface Pâinea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se topește untul cu lapte.
Se încălzește până se încălzește foarte mult, dar nu fierbe. Se lasă să se răcească până când este încă cald la atingere, dar nu fierbinte.
Presărați drojdia deasupra, amestecați ușor și lăsați să stea 10 minute.
Combinați făina și salt.In bolul unui mixer electric, amestecați zahărul și ouăle cu accesoriul cu palete până se combină.
Se toarnă amestecul de lapte/unt / drojdie și se amestecă pentru a se combina.
Adăugați jumătate de făină și bateți la viteză medie până se combină.
Adăugați cealaltă jumătate și bateți până se combină. Treceți la atașamentul cârligului de aluat și bateți/frământați aluatul la viteză medie timp de zece minute. Dacă aluatul este prea lipicios, adăugați 1/4 cană de făină și bateți din nou timp de 5 minute.
Încălziți un vas de amestecare din metal sau sticlă, astfel încât să fie cald.
Stropiți în puțin ulei de canola, apoi aruncați aluatul în ulei pentru a acoperi. Acoperiți vasul în folie de plastic și puneți-l într-un loc cald și ospitalier timp de cel puțin 2 ore. Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru.
Rulați într-un dreptunghi îngrijit, nu mai lat decât tigaia pe care o veți folosi și are o lungime de aproximativ 18 până la 24 de inci. Se unge cu 2 linguri de unt topit.
Se amestecă zahărul și scorțișoara împreună, apoi se presară uniform peste aluatul Uns cu unt. Începând de la capătul îndepărtat, rulați aluatul spre dvs., menținându-l strâns și conținut. Prindeți cusătura pentru a sigila. Ungeți tigaia cu unt înmuiat.
Așezați aluatul, cusătura în jos, în tigaie. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească timp de 2 ore. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Se amestecă puțin ou cu lapte și se unge deasupra.
Coaceți timp de 40 de minute pe un suport Mijlociu/inferior în cuptor.
Scoateți din tigaie și lăsați pâinea să se răcească. Feliați și serviți sau faceți pâine prăjită cu scorțișoară sau pâine prăjită franceză.Yummy!