Pâine De Sănătate Din Cereale Integrale

Pâine De Sănătate Din Cereale Integrale
Pâinea de sănătate din cereale integrale este o vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 956 calorii. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de amarant, sare kosher, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Pâine Cu Trei Cereale, Pâine Integrală, și Pâine Cu Nuci De Zece Cereale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Plump (înmuiați) stafidele în cupe de lapte timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
LapteLapte
2
Scurgeți, rezervând laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
3
Combinați drojdia, făina integrală de grâu și laptele rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
DrojdieDrojdie
LapteLapte
4
Lăsați să stea 30 de minute până când este foarte spumos. Între timp, aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați quinoa și amarantul și fierbeți, neacoperite, până când boabele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AmarantAmarant
BoabeBoabe
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
6
Se ia de pe foc și se lasă acoperit până când apa este complet absorbită, 10 minute; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
7
Combinați făina de pâine, făina de alac, zahărul brun și sarea într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină De AlacFăină De Alac
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
8
Adăugați amestecul de drojdie și cana de lapte cu stafide; frământați timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
DrojdieDrojdie
LapteLapte
9
Adăugați quinoa, amarantul, stafidele și nucile; frământați până când aluatul se reunește și formează o bilă de aluat ușor lipicioasă, adăugând lapte suplimentar, după cum este necesar. Frământați timp de 6 minute cu mâna, presărând cu făină de pâine dacă aluatul devine prea lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
AmarantAmarant
StafideStafide
NuciNuci
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
AluatAluat
LapteLapte
10
Transferați aluatul într-un vas de amestecare uns; întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu folie de plastic; se lasă să crească într-un loc cald timp de 1 oră, până aproape sa dublat. Întoarceți-vă pe o suprafață de lucru neumflată. Puneți aluatul și împărțiți-l în jumătate. Ungeți două tigăi de pâine de 8 x 4 inci; modelați aluatul în două pâini și puneți-l în tigăi. Acoperiți cu folie de plastic unsă; se lasă să crească timp de 2 ore, până se dublează. Când aluatul aproape că a terminat de crescut, încălziți cuptorul la 177°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
11
Coaceți într-un cuptor de 177° timp de 50 până la 60 de minute, până când se rumenesc și temperatura internă ajunge la190. testați bătând pe pâinear trebui să sune gol. Se răcește pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
articol var
13
Type_27_data = {};
14
articol
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate59
Revista