Pâine de praz și nucă

Pâine de praz și nucă
Pâinea de praz și nucă este o vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 75 calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, frunze de oregano, praz și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Prajituri de praz si nuc, Pizza cu praz, Ricotta și nuci, și Risotto de praz, varză Savoy și nucă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul unui mixer în picioare sau al unui alt castron mare, presărați drojdia peste 1 cană caldă (100 până la 11
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
apă; lăsați să stea până se spumează, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Adăugați 1 1/4 căni de apă rece, biga, 3 căni de făină de pâine, făină integrală de grâu și sare în amestecul de drojdie. Bateți cu atașamentul paletei la viteză mică sau amestecați cu o lingură grea, până se omogenizează bine. Bateți sau amestecați treptat încă 2 căni de făină de pâine, 1/2 cană odată, până când amestecul formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
4
Treceți la un cârlig de aluat și bateți cu viteză medie până când aluatul este neted și elastic și trage curat de părțile laterale ale bolului, dar este încă ușor lipicios, 6 până la 8 minute; sau răzuiți aluatul pe o placă ușor făinată și frământați cu mâna până când este neted și elastic, dar încă ușor lipicios, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați praz, nuci și oregano și bateți cu cârlig de aluat sau frământați cu mâna doar până se încorporează (după ce amestecați cu mâna, puneți aluatul într-un castron).
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Acoperiți vasul cu folie de plastic; lăsați aluatul să crească la temperatura camerei până se dublează, 2 până la 2 1/2 ore. Loviți cu mâna pentru a expulza aerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Acoperiți din nou aluatul cu folie de plastic și lăsați să crească din nou până se dublează, 1 până la 1 1/2 ore. Sau pentru o creștere lentă, răciți cel puțin 8 și până la 12 ore; lăsați să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Răzuiește aluatul pe o scândură bine făinată și frământă scurt pentru a expulza aerul. Împărțiți în jumătate. Cu mâinile ușor făinoase, adunați fiecare jumătate într-o bilă, apoi întindeți și trageți marginile sub pentru a forma un oval neted cu capete ușor conice (aproximativ 8 in. lung și 4 în. larg în centru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Așezați pâinile pe o suprafață bine făinată, pudrați ușor cu făină, acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să crească la temperatura camerei până când sunt ușor umflate și țineți amprenta unui deget când este apăsat ușor, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Presărați generos o foaie de copt de 13 x 17 inci cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Transferați pâinile, pe rând, pe foaie, distanțându-se între 2 și 3 inci. Cu un cuțit ascuțit, faceți trei tăieturi diagonale de 1 inch adâncime și 1 până la 2 inci între blaturile de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Așezați foaia pe raft în treimea inferioară a unui cuptor obișnuit sau cu convecție de 450.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Sau, dacă utilizați o piatră de copt, glisați ușor marginea foii de copt acoperite cu făină de porumb sub o pâine și ridicați-o pe capătul foii. Slash ca regia de mai sus, apoi glisați ușor pâine pe o parte de piatră în cuptor, lăsând loc pentru a doua pâine. Repetați pentru a tăia și transfera A doua pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Pulverizați 3 până la 4 stropi de apă pe podeaua sau părțile laterale ale cuptorului, având grijă să nu pulverizați lângă elementul de încălzire sau bec, apoi închideți rapid ușa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Coaceți pâinea, pulverizând încă de două ori la intervale de 5 minute în primele 10 minute de coacere, până când crusta este bine rumenită, 35 până la 45 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Transferați pâinile într-un raft pentru a se răci cel puțin 1 oră. A se păstra în pungi de hârtie la temperatura camerei până la 2 zile. Pentru a recriza crusta, așezați pâinile direct pe un raft într-un cuptor de 400 și coaceți timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
17
Biga: într-un castron, presărați 1/4 linguriță drojdie uscată activă peste 1/4 cană caldă (100 până la 11
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie Uscată ActivăDrojdie Uscată Activă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
19
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
20
Adăugați 1/2 cană de apă rece. Cu o lingură de lemn, amestecați 1 1/2 căni de făină de pâine până când amestecul formează un aluat moale. Acoperiți cu folie de plastic și răciți 12 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
21
Lăsați să ajungă la temperatura camerei înainte de utilizare, aproximativ 1 oră.
22
Scurtătură: fără biga, rețetele noastre produc încă pâini grozave. În rețeta de bază, creșteți drojdia cu 1 1/4 lingurițe, făina de pâine cu 1 1/2 căni și apa cu 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate5
Revista