Pâine De Porumb De Bază
Rețeta tigaie de bază pâine de porumb este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă face 12 porții cu 196 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, Zara și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această pâine. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Porumb De Bază, Pâine De Porumb De Bază, și Tigaie de pui Cajun cu paste-o abordare a constructorului de masă de bază pentru tigaie de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 450 F și aranjați un suport în mijloc.
Așezați 2 linguri de unt într-o tigaie mare (12 inci) din fontă; pus deoparte. Într-o cratiță mică sau folosind cuptorul cu microunde, topiți restul de 6 linguri de unt; pus deoparte.
Așezați făina de porumb, făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare și bateți pentru a combina.
Bateți ouăle într-un castron mediu până se spumează, apoi bateți în zară până se încorporează.
Se toarnă amestecul de ouă în amestecul de făină și, folosind o spatulă de cauciuc sau o lingură de lemn, se amestecă până când dungile uscate sunt doar încorporate. (Nu amestecați prea mult.) Îndoiți untul topit până se combină, apoi lăsați amestecul să stea timp de 5 minute.Între timp, introduceți tigaia în cuptor până când este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Scoateți din cuptor și rotiți untul topit pentru a acoperi fundul tigaiei.
Se toarnă aluatul în tigaia fierbinte și se coace până se rumenesc și un cuțit introdus în centru iese curat, aproximativ 15 minute.
Așezați tigaia pe o grătar pentru a se răci timp de 5 minute înainte de servire. Pentru a servi, tăiați pene direct din tigaie sau lăsați pâinea de porumb să se răcească încă 15 minute înainte de a se răsturna pe o farfurie.