Pâine De Porumb Cu Tigaie Picantă

Pâine De Porumb Cu Tigaie Picantă
Pâinea de porumb cu tigaie picantă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de pâine. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 323 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Du-te la magazin și ridică jalapeincurbo, hominy auriu, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Chow. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Porumb Cu Tigaie Picantă, Picant ' n dulce curcan Pinto fasole Chili cu tigaie Cornbread, și Brioșe picante de pâine de porumb Otis Spunkmeyer – picante și dulci, nu pot fi bătute.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mic și topiți untul până se spumează; scoateți tigaia de pe foc și rezervați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Carne De Vită (salam, șuncă și/sau Curcan)Felii De Carne De Vită (salam, șuncă și/sau Curcan)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată
3
Combinați ouăle, laptele, sarea, zahărul, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați hominy, jalapeinculro, făină, 1 cană de făină de porumb și toate, cu excepția a 1 lingură de unt topit și amestecați până când amestecul devine lichid (ar trebui să semene cu aluatul de clătite).
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Felii De Carne De Vită (salam, șuncă și/sau Curcan)Felii De Carne De Vită (salam, șuncă și/sau Curcan)
HominyHominy
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
5
Presărați restul de 2 linguri de făină de porumb peste fundul tigaiei încă calde, turnați aluatul și coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată, aproximativ 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
4 Roșii Medii, Tăiate în Bucăți4 Roșii Medii, Tăiate în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca beciurile de stepă Riesling uscat. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Aromele de măr verde, tei, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista