Pâine De Porumb
Rețeta de pâine de porumb este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă face 12 porții cu 114 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această pâine. Această rețetă de la femeia pionieră are 1 fani. Un amestec de făină, bicarbonat de sodiu, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pâine De Porumb, "prima" pâine de porumb, și Pâine De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Combinați făina de porumb, făina, sarea și praful de copt într-un castron. Se amestecă împreună.Măsurați Zara și laptele într-o cană de măsurare și adăugați oul. Se amestecă împreună cu o furculiță.
Adăugați bicarbonatul de sodiu și amestecați.
Se toarnă amestecul de lapte în ingredientele uscate. Se amestecă cu o furculiță până se combină. Într-un castron mic, topiți 1/4 scurtare. Adăugați încet scurtarea topită în aluat, amestecând până când se combină. Într-o tigaie de fier, topiți restul de 2 linguri scurtându-se la foc mediu.
Se toarnă aluatul în tigaia fierbinte.
Răspândiți pentru a uniformiza suprafața. (Aluatul ar trebui să sfârâie.) Gătiți pe plită timp de 1 minut, apoi coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Marginile ar trebui să fie crocante!