Pâine de porumb ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 269 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o pâine foarte accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ouăle, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Umplutură de pâine de porumb din sud-vest cu porumb și ardei iute verzi, Pâine De Porumb Cu Tigaie Cu Porumb Proaspăt Tăiat Și Slănină, și Pâine de porumb și chimen prăjită la tigaie.
Instrucțiuni
1
Skillets uscat de căldură în treimile superioare și inferioare ale cuptorului în timp ce preîncălzirea cuptorului la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți împreună făina de porumb, făina, praful de copt și sifonul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Adăugați ouă, zară și 1 cană de unt topit, apoi amestecați rapid împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Unt
Ouă
4
Scoateți plăcile fierbinți din cuptor. Împărțiți restul de 1/2 cană de unt topit între ele, apoi împărțiți aluatul între tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, comutând poziția tigăilor la jumătatea coacerii, până când este auriu și un tester introdus în centru iese curat, 15 până la 20 de minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
• Dacă faceți pâine de porumb înainte pentru crutoane, reîncălziți restul în skillets sau învelite în folie, într-un cuptor de 350 F cu 10 până la 15 minute înainte de servire.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.