Pâine de porc maghiară

Pâine de porc maghiară
Reteta Paine de porc maghiara poate fi facuta in aproximativ 1 ora si 40 de minute . Pentru 1,13 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine , 22 g de grăsimi și un total de 443 de calorii . Mergeți la magazin și luați zară, boia de ardei, amestec de umplutură condimentat cu ierburi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei est-europene. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 59% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum gulaș de vită maghiară , biscuiți maghiari cu brânză de vaci (Túrós Pogácsa) și supă de gulaș maghiară .

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați amestecul de umplutură și zara; se lasa sa stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse
2
Adăugați carnea de porc, oul, pătrunjelul, sare de usturoi și 1/2 linguriță boia; amestecati bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Sfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 FrunzeSfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 Frunze
3
Apăsați într-un 9-in uns. x 5 inchi. tavă de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Topping Cu Conținut Redus De Grăsimi4 Căni De Topping Cu Conținut Redus De Grăsimi
4
Coaceți la 350° timp de 1-1/2 până la 1-3/4 ore sau până când un termometru pentru carne indică 160°-170°; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
5
Se presară cu boia de ardei rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate15
Revista