Pâinea de ovăz rămasă necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 353 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 37 de cenți pe porție. 16 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca o masă de dimineață foarte prietenos buget. Un amestec de drojdie activă, gălbenuș de ou, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Clătite De Ovăz Rămase, Resturi De Pâine Cu Sos De Afine, și Resturi De Pâine Și Brânză.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați drojdia, făina de pâine, 1/4 cană de ovăz prăjită, nefiertă și sarea într-un bol mic de amestecare și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Pâine
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
3
Combinați făina de ovăz gătită rămasă, apa caldă, siropul de agave și 1 lingură de ulei într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare
Fulgi De Ovăz
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
4
Adăugați amestecul uscat în amestecul de ovăz gătit în 3 tranșe și amestecați bine cu o lingură de lemn după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați cu mâna timp de 10 minute, încorporând mai multă făină, dacă este necesar. Aluatul va fi lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6
Puneți aluatul într-un vas sau recipient ușor uleiat. Acoperiți cu folie de plastic și puneți-l într-un loc cald pentru a crește până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Puneți aluatul, modelați-l într-o pâine și puneți-l într-o tigaie ușor unsă de 9 x 5 inci. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
8
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Combinați gălbenușul de ou și apa într-un castron mic. Periați ușor partea superioară a pâinii cu spălarea ouălor și presărați cu restul de 1 lingură de ovăz prăjit, nefiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Coaceți până când pâinea atinge o temperatură internă înregistrează 210 grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 55 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Scoateți pâinea din tigaie într-un suport de răcire timp de 30 de minute înainte de feliere și servire.