Pâine De Migdale De Dovlecei
Pâinea de migdale de dovlecei ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 357 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Dacă aveți migdale, coajă de lămâie, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Pâine De Migdale De Dovlecei, Pâine De Dovlecei Cu Migdale Paleo, și Pâine de dovlecei cu migdale (paleo) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt și făină o tigaie de pâine de 9 x 5 x 3 inci. Tăiați capetele de dovlecel și radeți pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie. Aruncați cu 2 linguri de zahăr și puneți-l într-o strecurătoare așezată peste un bol.
Lăsați să stea 15 minute.
Între timp, într-un robot de bucătărie, măcinați fin 1/4 cană de migdale și dați deoparte. Tăiați aproximativ restul de 1/4 cană de nuci și rezervați. Într-un castron mediu, bateți migdalele măcinate cu 1 cană de făină, bicarbonat de sodiu și 1/4 linguriță de sare fină. Într-un alt castron amestecați restul de 2/3 cană de zahăr cu uleiul vegetal, ouăle, mierea și vanilia până când zahărul se dizolvă. Se amestecă amestecul de făină până se combină.
Folosind mâinile, strângeți ferm mâinile de dovlecel ras pentru a îndepărta excesul de apă și adăugați dovlecelul scurs în aluat împreună cu migdalele tocate rezervate și coaja de lămâie. Se amestecă de câteva ori pentru a se încorpora în aluat și se transferă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți până se rumenesc și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 55 până la 60 de minute. Se răcește în tigaie, pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Întoarceți pâinea din tigaie și răciți complet pe raft.